#8 Terapeut, filosof og psykedelisk guide Ole

Terapeut, filosof og psykedelisk guide Ole har mange års erfaring fra arbeid innen psykisk helsevern i det offentlige helsevesenet. I denne samtalen tar vi for oss mange fenomenologiske aspekter ved den psykedeliske opplevelsen. Vi snakker om legalitet, samfunn og kultur i forhold til helse, tradisjonell biomedisin i forhold til psykedeliske medisiner og vi er innom flere aspekter av psykisk helse og folkehelse. Dette er en svært informativ samtale for de som ønsker å forstå mer om hva psykedeliske medisiner er og hvordan de fungerer. Podkast samtaler som dette anser jeg som en del av folkeopplysningen om psykedeliske medisiner brukt som helsefremmende substanser.

Tusen takk til Ole for denne innholdsrike, spennende og lærerik samtalen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *