#7 Terje Toftenes

Terje Toftenes er dokumentarskaper og forfatter med bakgrunn fra NRK og den private mediebransjen. Han har siden 2006 drevet selskapet New Paradigme Films som har produsert dokumentarer omhandlende blant annet bevissthet, paradigmer, helhetlig/holistisk helse, UFOer og kornsirkler. Terje driver også podkasten Paradigmepodden hvor han har samtaler med interessante gjester om overnevnte tema med mer – og med paradigmer, som navnet på podkasten tilsier, som et hovedtema.

Prisvinnende dokumentarer fra New Paradigme Films:
Fri fra kreft (2019), Bevissthetens kreative spill (2016), Levende helse – på sporet av nøkkelen (2012), The day before disclosure (Ufo dokumentar fra 2010, IMDB), PORTALEN Lysfenomenet i Hessdalen (2009, IMDB) og Kornsirkler – visittkort fra det ukjente (2005, IMDB).

Dokumentarene er å finne på www.newparadigme.no
Podkasten Paradigmepodden er å finne på Spotify

Terjes bok fra 2021: Fri fra kreft – jeg overlevde uhelbredelig kreft – et nytt syn på kreftens årsaker.

Terje har foredrag på litteraturhuset i Oslo 18.april 2023 med tittelen: Nye paradigmer i emning – rapport fra grenselandet mot det ukjent

Tusen takk til Terje for en spennende, interessant og morsom samtale! Og tusen takk for hans kunnskap, formidlingsevne og positivitet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *