#5 Torunn Anthonsen

Torunn Anthonsen er en norsk healer fra Nittedal med over 20 års praksis. Hun sitter i fag etisk råd i Det Norske Healer forbund, og har siden 2018 drevet Healing Skolen hvor hun sammen med gjestelærere utdanner elever i hvordan de skal utvikle sine egne evner. Torunn er sertifisert Master Teacher fra 2019 ved Lisa Williams School of Spiritual Development, hun har studert mediumskap, healing og psycic art ved Arthur Findlay College UK, og hun er utdannet soneterapeut.

I 2019 Deltok Torunn i en studie om healing utført av Universitetet i Tromsø (UiT), Nasjonalt forskningssenter for komplementær og alternativ medisin (NAFKAM) og Sørlandet Sykehus. Les mer om studien her.

Torunn driver healing praksis på et legekontor i Arendal. Les mer om hennes tjenester og kurser på: www.torunnanthonsen.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *